ye-logo.v1.2

Високопосадовець погрожує журналістці районної газети

Політика 4033

«Викинути з району» – такі погрози від голови райдержадміністрації отримала журналістка «Городоцького вісника». Натомість голова держадміністрації спростовує ці звинувачення

Депутат Городоцької районної ради, журналістка районної газети Оксана Максімова звернулася  в Городоцьку прокуратуру та відділ внутрішніх справ із заявою про погрози з боку голови Городоцької райдержадміністрації Володимира Вербановського. З 24 лютого пані Оксана почала отримувати на свій мобільний телефон смс-повідомлення з погрозами. А 7 березня, розповідає журналістка, їй зателефонував голова райдержадміністрації Володимир Вербановський з питанням, «як це вона собі дозволила про нього писати». Все це було змішане з брудною лайкою і погрозами.
Як зазначає Оксана, сплеск емоцій у голови адміністрації викликала її стаття, яка стосувалася розгляду на сесії міської ради питання виділення батькам Володимира Володимировича земельної ділянки у райцентрі. Оскільки профільна комісія, на якій розглядалось це питання, не дійшла остаточної згоди, слухання  було винесено на сесію. Депутати, взявши до уваги колективне звернення громадян, вирішили створити тимчасову комісію, яка має вивчити питання. Про це Оксана Максімова й написала у своєму матеріалі.
Почувши по телефону погрози і лайку, журналістка перевела телефон у режим гучного зв’язку, і свідками розмови стали п’ять чоловік.  За цим фактом Оксана Максімова написала заяву до районної прокуратури.
Однак, сам голова райдержадміністрації Володимир Вербановський спростовує усі ці факти. «З журналісткою я не мав ніякої розмови, – відповів журналісту «Є Поділля» Володимир Володимирович. – І нікому не погрожував. Усе це – неправда. І це дуже непорядно з боку Оксани Василівни. Я проводжу на роботі не лише будні, а й вихідні. У нас в районі  багато проблем, які потрібно негайно вирішувати. Тому на усілякі «розборки», телефонні дзвінки я не маю часу».
Правоохоронні органи не поспішають давати будь-які коментарі. За інформацією прокурора району Віталія Чижика, заяву журналістки передали у райвідділ внутрішніх справ. За законодавством, правоохоронці на розгляд заяви мають десять днів, тому поки що нічого не коментують.


 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую